Coming up soon!

AGENDA
DatumWat?Waar?Extra info
Maart   
zondag
1
repetitiedagDe Weide Wereld
zaterdag
14
Vocaal Centraal (optreden)ICOON Theater, Amersfoort
zondag
22
repetitiedagDe Weide Wereld
April   
zaterdag
4
optreden
Mei   
vrijdag
15
Theatraal Concert TussentijdGelderlandfabriek, CulemborgKaarten bestellen
Juli   
zaterdag
4
Theatraal Concert TussentijdTheater Pantalone, IJsselsteinKaarten bestellen
woensdag
15
workshopDe Weide WereldInschrijven

Onlangs plaatsgevonden of gepubliceerd

Februari 2020

Coaching: de dialoog tussen dirigent en koor

12 februari – Het werken aan de dialoog tussen dirigent en koor is wel het hoofdthema te noemen van de coachingssessie door Stuart Sides deze repetitie avond.

‘Moe maar voldaan’ na de coachingssessie van Stuart Sides
Treetje hoger

Rollen pakken, voelen, loslaten, keuzes maken, verantwoordelijkheden geven en nemen en open communiceren om met elkaar steeds een treetje hoger te kunnen komen. Dat is een heleboel! En dat allemaal losgelaten op twee muziekstukken voor deze avond. Heel veel mogelijkheden ‘ahead’.

Geweldige uitdaging

We zijn vastberaden deze koe samen bij de horens te vatten. Wat een geweldige uitdaging!

#plezierinzingen #plezierinleren

***

Kaartverkoop reprise Tussentijd start binnenkort

11 februari – De voorbereidingen zijn in volle gang…. lees meer….

***

Gluren bij de Buren 2020

Zondag 9 februari – Gluren bij de Buren is een evenement dat op meerdere plaatsen in het land plaats vindt, allemaal op dezelfde dag, allemaal volgens hetzelfde principe.

Afvaardiging TimeLEZ

Een negen koppige afvaardiging van TimeLEZ heeft code geel en oranje voor weer en wind moedig getrotseerd om af te reizen naar de Daalseweg in Utrecht. Daar zou het deze middag gaan gebeuren.

Klein moment van twijfel

Een klein moment van twijfel speelde die bewuste zondagmorgen op. Is het verstandig om de weg op te gaan? Hebben we wel publiek met de afgegeven noodcodes door het KNMI?

Zeer aangename middag

Die twijfel werd in mum van tijd compleet weggevaagd door een berichtje in de groepsapp met een foto van een tiptop gereed gemaakte woonkamer en de opmerking “Gastheer vraagt of er dames gehaald moeten worden :-)”. De toon was gezet en een zeer aangename middag volgde.

Een geweldig onthaal

In Maison Penninger werden we volgens de goede Limburgse traditie geweldig onthaald met eigen gebakken wafels (door oma) en cake (door de dochters). Nicole en Azzouz hadden werkelijk overal aan gedacht, van klapstoelen voor het publiek tot gezellige versieringen en een mooi gedekte tafel. Wat een fijn gastgezin! Dankzij hun reclame en perfecte organisatie hadden we een publiek van resp. 33, 19 en 19 luisteraars. 

Doel bereikt

Drie fijne optredens,  enthousiast publiek (tot op de trap!), een gezellige sfeer en zowel publiek als wij, volledig in de watten gelegd door het gastgezin. Muziek en gezellige sfeer verbindt op een fantastische manier!

Gluren bij de Buren 2020 bij Maison Penninger

Lees verder bij Impressies

Januari 2020

Coaching door Mariska de Wilde

29 januari – een heerlijke coaching door de bruisende Mariska de Wilde van Zangstudio Leidsche Rijn.

Lees meer in de blog….

***

Oproep voor nieuwe leden

15 januari – In diverse huis-aan-huis bladen en internetpagina’s heeft het gestaan. Vocal Group TimeLEZ is op zoek naar nieuwe leden, sterker nog, heeft behoefte aan nieuwe leden!

Jij bent nodig!

We hebben namelijk ontzettend leuke activiteiten en optredens in het verschiet. En om nog beter van alle mogelijkheden gebruik te kunnen maken, ben jij nodig… lage alt, mezzo sopraan, hoge sopraan!

Open repetitie

Een spontaan ingelaste open repetitie volgde op 15 januari j.l. Heb je die gemist, dan kan je echt nog altijd langskomen. Neem even vooraf contact op, en dan zien we je graag!

*** 2019 ***

Kerst met Vocal Group TimeLEZ

21 november – Kerst Inspiratie avond Intratuin Leidsche Rijn

Twinkelende lichtjes, geurende kerstbomen en de nieuwste kersttrends. Een avond vol workshops, alles tiptop verzorgd. Wij hebben in een klein ensemble de muzikale omlijsting mogen verzorgen. Superleuk!

*

13 december – Christmas Shopping Night – Centrum Vleuterweide

Diverse kraampjes, foodtrucks en kerstchalets en een mooi podium voor de optredens van diverse groepen. Ook TimeLEZ was van de partij.

19 december – De Vijverhof Harmelen (besloten)

Het is duidelijk dat er grote zorg wordt besteed aan het organiseren van (muzikale) evenementen voor de bewoners. De opzet was zeer sfeervol. Tijdens de speciale kerstviering voor de bewoners hebben wij, samen met nog een aantal andere groepen, de muzikale aankleding mogen verzorgen.

20 december – Lichtjesavond Maarssen-dorp

 Van Harmonieplein tot en met Pieter de Hooghplein waren de diverse activiteiten, koren, kramen, foodtrucks & ondernemers uit eigen dorp. Zelfs een echte live stal! TimeLEZ trad op op drie plekken, 2x in de winkelstraat, 1x op de boot. De boot was wel onze favoriet :-). En nog een relaxte nababbel na afloop. Gezellig!