Coming up soon!

AGENDA
DatumWat?Waar?Extra info
September   
zondag
6
Struinen in de Tuinen UtrechtOude Liesbosweg 1512:45 / 14:15 / 15:45 uur
November   
zaterdag
14
Vocaal CentraalICOONtheater
Amersfoort
December   
zaterdag
12
Kerstconcert
TimeLEZ
Open Hof
Maarssen
Kaarten bestellen
Juni   
zaterdag
12
Theatraal Concert TussentijdTheater Pantalone, IJsselsteinKaarten bestellen

Onlangs plaatsgevonden of gepubliceerd

September 2020

6 september – TimeLEZ struint in de tuinen van ATV Utrecht

Waar de weersverwachting luidde dat er kans was op een enkel buitje, hebben we mogen genieten van het zingen in de tuinen tijdens een stralende zondagmiddag. Dat was niet het enige waar we ons gelukkig mee mochten prijzen. Van het hele evenement kon slechts een gering deel doorgaan i.v.m. de geldende coronamaatregelen. Wij waren één van de ‘lucky birds’.

Petje af dus voor de organisatie dat het kon! Petje af voor de bezoekers.

Onze coördinator van optredens had samen met de coördinator van de locatie een prachtige plek voor ons bedacht. We stonden in een mooie (rots)tuin vol bloemen, bijtjes, bijzondere planten, met liefde verzorgde bomen en struiken.

Ons allereerste optreden na/tijdens corona! Wat was het heerlijk om te doen. Een groot deel van het repertoire kwam uit ons theatraal concert ‘Tussentijd’, nu zonder regie, dat wel helaas. Daar gaan we ons hoofd nog eens over breken, hoe we dat in het nieuwe coronavaatje moeten gieten.

Een extra speciaal nummer in onze setlist was Imagine van John Lennon. Dit nummer hebben we vanaf scratch geleerd tijdens onze zoom sessies toen live repeteren verboden was. Een genot om het dan nu zo samen, en voor publiek(!), te kunnen zingen.

En dan te bedenken dat voor twee leden dit hun allerallereerste TimeLEZ optreden was! De twee dames waren net twee weken voor de lockdown officieel lid geworden. Het ging fantastisch!

Maart – Augustus 2020

TimeLEZ in Coronatijd…..

In het zoomtijdperk gesprongen via onze eerste digitale ALV ooit. Gevolgd door wekelijkse repetities via zoom.

Beide voorstellingen van ‘Tussentijd’ zijn gecancelled….. We hebben een nieuwe datum geprikt, 12-06-21. Werken met zoom werkt goed voor nieuw te leren repertoire, dus… we storten ons (in april!) op ons nieuw KERSTrepertoire! We brainstormen over de uitvoering van een kerstconcert en prikken de datum hiervoor, 12 december 2020.

Vanaf half juni repeteren in de kas, eindelijk weer live!!!

We zetten ons nieuwste erelid Anneke heerlijk in het zonnetje, thuis!

Korte zomerstop van 3 weken, van 19 juli t/m 5 augustus.

26 augustus: eerste repetitie weer in Weide Wereld, met een verdrievoudiging van repetitieruimte.

Maart 2020

Balk Festival Vocaal Centraal verplaatst naar 14 november

12 maart – In verband met de maatregelen rond het Coronavirus heeft de organisatie van Vocaal Centraal het evenement verplaatst van 14 maart naar 14 november 2020. Lees meer….

***

Kaarten ‘Tussentijd’ verkrijgbaar

8 maart – De kaartverkoop is van start! Lees alles hierover….

Kaarten voor de voorstelling van 15 mei in Culemborg kunnen besteld worden via onze eigen website.

Kaarten voor de voorstelling van 4 juli in IJsselstein kunnen online besteld worden bij Theater Pantalone. Of via Uit in IJsselstein, de VVV-instantie in het centrum die ook kaarten verkoopt. Voor de voorstelling in IJsselstein geldt ook een korting voor Upas of Nieuwegein Stadspas.

***

Flyers en posters zijn binnen!

1 maart – Whoop, whoop, de nieuwe flyers en posters zijn binnen! En wat zijn ze mooi geworden!

***

Repetitiedag 1 voor Tussentijd II

1 maart – Met een dagprogramma van een vol A4-tje zijn we gelijk goed van start gegaan. Opfrissen, doorlopen van de veranderingen, nieuwe regie en optimaliseren.

Een aantal stukken is veranderd van koor- naar ensemblenummer en andersom. Ook hebben we een paar nieuwe nummers toegevoegd, waardoor een zelfde aantal geschrapt is om plaats te maken. Nieuwe zangeressen zetten vol overgave hun tanden in deze uitdaging. En wij in hun meegenomen zelfgebakken lekkernijen 🙂 . Ook deze gewoonte is al volledig omard. Vurrukkulluk! Life is good.

Wat een tof maakproces weer! Marijn en Floor zijn weer volledig op stoom. En wij stomen lekker mee. Het was wederom een fijne en nuttige dag!

Februari 2020

Coaching: de dialoog tussen dirigent en koor

12 februari – Het werken aan de dialoog tussen dirigent en koor is wel het hoofdthema te noemen van de coachingssessie door Stuart Sides deze repetitie avond.

‘Moe maar voldaan’ na de coachingssessie van Stuart Sides
Treetje hoger

Rollen pakken, voelen, loslaten, keuzes maken, verantwoordelijkheden geven en nemen en open communiceren om met elkaar steeds een treetje hoger te kunnen komen. Dat is een heleboel! En dat allemaal losgelaten op twee muziekstukken voor deze avond. Heel veel mogelijkheden ‘ahead’.

Geweldige uitdaging

We zijn vastberaden deze koe samen bij de horens te vatten. Wat een geweldige uitdaging!

#plezierinzingen #plezierinleren

***

Kaartverkoop reprise Tussentijd start binnenkort

11 februari – De voorbereidingen zijn in volle gang…. lees meer….

***

Gluren bij de Buren 2020

Zondag 9 februari – Gluren bij de Buren is een evenement dat op meerdere plaatsen in het land plaats vindt, allemaal op dezelfde dag, allemaal volgens hetzelfde principe.

Afvaardiging TimeLEZ

Een negen koppige afvaardiging van TimeLEZ heeft code geel en oranje voor weer en wind moedig getrotseerd om af te reizen naar de Daalseweg in Utrecht. Daar zou het deze middag gaan gebeuren.

Klein moment van twijfel

Een klein moment van twijfel speelde die bewuste zondagmorgen op. Is het verstandig om de weg op te gaan? Hebben we wel publiek met de afgegeven noodcodes door het KNMI?

Zeer aangename middag

Die twijfel werd in mum van tijd compleet weggevaagd door een berichtje in de groepsapp met een foto van een tiptop gereed gemaakte woonkamer en de opmerking “Gastheer vraagt of er dames gehaald moeten worden :-)”. De toon was gezet en een zeer aangename middag volgde.

Een geweldig onthaal

In Maison Penninger werden we volgens de goede Limburgse traditie geweldig onthaald met eigen gebakken wafels (door oma) en cake (door de dochters). Nicole en Azzouz hadden werkelijk overal aan gedacht, van klapstoelen voor het publiek tot gezellige versieringen en een mooi gedekte tafel. Wat een fijn gastgezin! Dankzij hun reclame en perfecte organisatie hadden we een publiek van resp. 33, 19 en 19 luisteraars. 

Doel bereikt

Drie fijne optredens,  enthousiast publiek (tot op de trap!), een gezellige sfeer en zowel publiek als wij, volledig in de watten gelegd door het gastgezin. Muziek en gezellige sfeer verbindt op een fantastische manier!

Gluren bij de Buren 2020 bij Maison Penninger

Lees verder bij Impressies

Januari 2020

Coaching door Mariska de Wilde

29 januari – een heerlijke coaching door de bruisende Mariska de Wilde van Zangstudio Leidsche Rijn.

Lees meer in de blog….

***

Oproep voor nieuwe leden

15 januari – In diverse huis-aan-huis bladen en internetpagina’s heeft het gestaan. Vocal Group TimeLEZ is op zoek naar nieuwe leden, sterker nog, heeft behoefte aan nieuwe leden!

Jij bent nodig!

We hebben namelijk ontzettend leuke activiteiten en optredens in het verschiet. En om nog beter van alle mogelijkheden gebruik te kunnen maken, ben jij nodig… lage alt, mezzo sopraan, hoge sopraan!

Open repetitie

Een spontaan ingelaste open repetitie volgde op 15 januari j.l. Heb je die gemist, dan kan je echt nog altijd langskomen. Neem even vooraf contact op, en dan zien we je graag!

*** 2019 ***

Kerst met Vocal Group TimeLEZ

21 november – Kerst Inspiratie avond Intratuin Leidsche Rijn

Twinkelende lichtjes, geurende kerstbomen en de nieuwste kersttrends. Een avond vol workshops, alles tiptop verzorgd. Wij hebben in een klein ensemble de muzikale omlijsting mogen verzorgen. Superleuk!

*

13 december – Christmas Shopping Night – Centrum Vleuterweide

Diverse kraampjes, foodtrucks en kerstchalets en een mooi podium voor de optredens van diverse groepen. Ook TimeLEZ was van de partij.

19 december – De Vijverhof Harmelen (besloten)

Het is duidelijk dat er grote zorg wordt besteed aan het organiseren van (muzikale) evenementen voor de bewoners. De opzet was zeer sfeervol. Tijdens de speciale kerstviering voor de bewoners hebben wij, samen met nog een aantal andere groepen, de muzikale aankleding mogen verzorgen.

20 december – Lichtjesavond Maarssen-dorp

 Van Harmonieplein tot en met Pieter de Hooghplein waren de diverse activiteiten, koren, kramen, foodtrucks & ondernemers uit eigen dorp. Zelfs een echte live stal! TimeLEZ trad op op drie plekken, 2x in de winkelstraat, 1x op de boot. De boot was wel onze favoriet :-). En nog een relaxte nababbel na afloop. Gezellig!