Naast het getjilp van de vogeltjes mochten wij van Vocalgroup TimeLEZ ook onze klanken laten horen. Een optreden in de prachtige tuin van restaurant De Hoge Weide – Reinaerde. Met een klein groepje, de helft van ons koor mochten we 2 keer onze ingestudeerde nummers laten horen voor ‘Gluren bij de Buren’. De naam van dit evenement was wel heel toepasselijke voor de buurvrouw van De Hoge Weide, die kwam aangesneld toen de eerste klanken haar tuin in waaide.

Gelukkig hadden we naast de buurvrouw meer publiek wat bij ons kwam ‘gluren’. Voor ons is het hartstikke fijn om onze nummers te zingen voor een publiek. Bij een optreden geven de luisteraars ons extra energie om de nummers zo goed mogelijk te vertolken. We denken dat het ook deze keer weer gelukt is.

Het 1e optreden was even zoeken en klonk hier en daar nog wat onwennig, zeker ook omdat we onze dirigent moesten missen vandaag. Zij is als het ware onze ‘stip op de horizon’, en begeleidt ons muzikaal door alle nummers. Bij het 2e optreden voelde we meer ontspanning en dat wierp vocaal z’n vruchten af. We kijken tevreden terug op ons optreden bij ‘Gluren bij de Buren’.

Dank aan een ieder die even bij ons kwam ‘Gluren’ en uiteraard ook dank aan De Hoge Weide voor deze fijne locatie.

Muzikale groet,
Vocalgroup TimeLEZ

Zomer editie Gluren bij de buren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *