Vocal Group TimeLEZ is een enthousiast koor dat 100% a capella zingt en bestaat uit 30 pittige vrouwen uit Utrecht (e.o.). We zingen vier tot zes stemmig, veelal Engelstalig. Ons repertoire bestaat uit o.a. swingende, jazzy, populaire pop en musicalnummers en prachtige ballads. Denk hierbij aan Nat King Cole, de Beatles, Van Morrison, maar ook Lady Gaga. De artistieke leiding is in handen van dirigent Floor Snijders.

Eén keer per maand komt elke stemgroep bij elkaar voor een “sectional”. De stukken worden dan per stempartij doorgenomen en gezongen. Dit verbetert de kwaliteit van het zingen in de groep.

Optreden doen we graag, zo staan we de ene keer in een prachtige kerk, Struinen we in Tuinen of bezoeken we een gezellig verzorgingshuis om de bewoners een lach op het gezicht te toveren. Muziek haalt herinneringen terug en verbindt!

We repeteren iedere woensdagavond in buurtcentrum De Weide Wereld. Repetities zijn open (als je je vooraf even aanmeldt), voor iedereen die in de nabije toekomst, op zoek is naar leuke, muzikale uitdagingen.

Let op! We hebben bijna het maximaal aantal bereikt. Je zal daarna op een wachtlijst geplaatst worden.

Kom vrijblijvend kijken, luisteren en vooral meedoen! Wij zijn nieuwsgierig naar een ontmoeting met JOU!