Op zaterdag 21 mei 2022 vindt het volgende Fulco’s Vocaal Festival plaats. Het festival zal dan na twee jaar afwezigheid weer in volle glorie schitteren en muzikale vreugde geven aan jong en oud. Alle eerdere deelnemers hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen om opnieuw deel te nemen.

Doel
Het doel van de festivalorganisatie is om een zo’n breed mogelijk publiek kennis te laten maken met koorzang in al haar variaties en mogelijkheden. De binnenstad van IJsselstein wordt tijdens het Fulco’s vocaal festival gevuld door heel veel verschillende zangstemmen. De laatste jaren was de deelname groot, er deden ruim 70 koren met in totaal meer dan 2500 zangers en zangeressen mee. Het programma wordt begin april 2022 bekend gemaakt.

Wat houdt het festival in? 
Het korenevenement vindt plaats op 11 verschillende binnen- en buitenlocaties in de historische binnenstad van IJsselstein. Alle locaties zijn op loopafstand van elkaar. Ieder koor krijgt 2 x 30 minuten een podium en per locatie zijn er wisselende optredens. Aan variatie ontbreekt het niet: van pop, smartlap, theaterkoor en shanty tot klassiek. Kortom, koormuziek in al haar facetten wordt gepresenteerd tijdens dit gratis publieksevenement. Het festival vindt plaats tussen 10.30 en 18.00 uur.

Vocal Group TimeLEZ
Wij treden op om 11.30 in het Theatercafé in het Fulcotheater in IJsselstein. En om 13.00 uur in het Oude Stadhuis.
Kom ons gezellig opzoeken en horen wat wij zingen!

Slotmanifestatie
De feestelijke slotmanifestatie is de geweldige muzikale afsluiter. Hoe deze manifestatie eruit gaat zien, blijft vooralsnog een verrassing maar zal rond 17.30 uur plaatsvinden op het podium voor het Fulcotheater, maar bij slecht weer in het theater. Alle aanwezigen worden ook uitgenodigd om mee te zingen. De meezingteksten zullen dan ook op print aanwezig zijn.

Meer informatie
Alle informatie o.a. over de het festival vind je op de www.fulcosvocaalfestival.nl

Fulco’s Vocaal Festival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *