De kaartverkoop is begonnen

8 maart – vrouwendag – een mooie dag voor een vrouwen a capella groep om de kaartverkoop te starten van haar theatraal concert Tussentijd.

Want …wij voelen ons wel een beetje ‘powervrouw’ als we met deze voorstelling bezig zijn!

Ode aan de ‘Tussentijd’

‘Tussentijd’ is in 2019 al met succes opgevoerd. Het is het product van de avontuurlijke samenwerking van de leden van de Vocal Group ‘TimeLEZ’, dirigent Floor Snijders en theatermaker Marijn van den Bogaard.

In verschillende ensembles wordt de vrolijke en de kwetsbare kant van het leven bezongen, binnen een persoonlijk gekozen repertoire. Een zeer gevarieerd repertoire met nummers uit o.a. Lion King, Frozen, en Billy Elliot. Meesterwerkjes van The Beatles, Queen, Pentatonix. Van ABBA, Billy Joel tot Dolly Parton, Lady Gaga en Caro Emerald. In een theatrale vorm brengt de groep een ode aan de tussentijd.

De tijd tussen je geboorte, opgroeien en ouder worden.
De tijd tussen de haast voor een afspraak en de kans van je leven.
De tijd tussen prille liefde en een pijnlijk afscheid.
De tijd tussen het wachten op morgen en die dag die komen gaat.

Kaarten bestellen

Er zijn twee voorstellingen, beiden in de avond. De eerste is op 15 mei in Culemborg, de tweede op 4 juli in IJsselstein.

Hopelijk hebben we je nieuwsgierig gemaakt. Op basis van reacties van vorig jaar durven we vol vertrouwen je een leuk en onderhoudend programma te beloven. En bovenal, we heten je een warm welkom! Graag tot dan!

Regel direct je kaarten, ga naar bestelpagina  – onder voorstellingen

Van de makers

Vocal Group TimeLEZ (36 jr) – ‘het leukste vrouwen a capella koor uit Vleuten (Utrecht)’ heeft het oude pad verlaten en is nu vooral altijd actief op zoek naar avontuur. Sinds 2018 zijn zij gaan verbreden in de podiumkunsten. Deze voorstelling is daar een boeiend product van.

Floor Snijders (26 jr) – muziekdocent, dirigent, arrangeur is in haar werk actief met kinderen van 4 tot 84 jaar, om te bouwen en sleutelen aan die creatieve uitlaatklep die muziek is.

Marijn van den Bogaard (28 jr) – theatermaker, regisseur, docent en mede-oprichter Theater Tocht kenmerkt zich (o.a.) door zijn nimmer aflatende interesse in het bijzondere samenspel van humor en tragiek van de immer zoekende mens. In dit project geldt voor Marijn de speciale uitdaging theater en een vocal group op een zo natuurlijk mogelijke wijze samen te laten komen.

8 maart – de kaartverkoop is van start!
Tagged on:     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *