KERST IN DE INTRATUIN

Afgelopen zaterdag mochten we met een octet optreden in de Intratuin in Vleuterweide.
We verzamelden voor de ingang om vervolgens met z’n allen naar de kantine te gaan voor het inzingen onder het genot van een kopje koffie. Al snel liepen we met z’n allen het centrum in om het eerste plekje te zoeken om te zingen. Het was nog niet zo druk, dus zongen we voor een medewerker, hij genoot en bedankte ons vriendelijk.

Door naar plekje twee, naast de draaimolen. Door het gedraai moesten we soms het volume wat opschroeven. We hadden enthousiast publiek, wat veel energie geeft. Na wat opzwepende nummers door naar een volgend punt, bij het restaurant. In het restaurant is een kinderspeelhoekje, waar de kindertjes met vragende ogen langzaam uit kwamen lopen als we begonnen te zingen. Ze liepen langzaam onze richting op om naar ons te luisteren. Eentje daarvan zwaaide met haar kleine handjes de maat aan, althans…dat probeerde ze.

Het mooiste tafereel was toch wel tussen de rendieren en de kerstaccessoires. Kersmuziek uitzetten, iets meer naar links, iets meer naar rechts, met je haren vasthangen in een mooie vlinder, maar het was het mooiste plaatje. Er zijn leuke foto’s genomen en we zongen weer prachtige nummers, waaronder Hallelujah.
Af en toe zongen we wat nummertjes extra, omdat bekenden van sommige koorleden, in de verkeerde Intratuin beland waren om ons te zien optreden. Geen probleem, want we doen het graag!
Het was een hele gezellige dag waarbij we weer mensen blij hebben kunnen maken en een extra kerstgevoel mee hebben mogen geven.

Intratuin was zo tevreden dat we ook gevraagd zijn om 11 en 13 december te zingen tijdens een besloten shoping avond voor Axion Continu

Impressies van de optredens bij Intratuin

20 december hebben we een besloten kerst / koorrepetitie gehouden bij Natuur en Gezondheidscentrum Maarssen.
Hier mochten we Mick het zoontje van onze vaste dirigent bewonderen. Samen met onze tijdelijke dirigent Nienke Deijl hebben we nog even heerlijk gezongen en daarna het jaar afgesloten met een hapje en een drankje.

TimeLez wenst iedereen hele fijne dagen en een gezond en gelukkig 2024!

Kerst 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *