Na een jaar geen fysieke optredens door Covid-19 mogen we weer heerlijk in de buitenlucht optreden.

We hebben een fantastische locatie toegewezen gekregen nl. de Vlinderhof in het Maximapark in Vleuten.

De Vlinderhof is een bijzondere tuin in de Binnenhof van Máximapark. Hij is ontworpen door Piet Oudolf, én bijzonder omdat het hier gaat om een bewonersinitiatief. De tuin is niet alleen ontworpen in samenspraak met de bewoners, maar wordt ook door de bewoners beheerd.

Het Maximapark is vlak bij onze thuisbasis de Weide Wereld in Vleuterweide waar we vanaf september weer wekelijks hopen te kunnen repeteren.

In de tussentijd hebben we niet stilgezeten. We hebben wekelijks digitaal gewerkt aan stukken via Zoom of Jamulus. Er zijn afgelopen jaar 3 clips tot stand gekomen ism regisseur Marijn van den Bogaard. Deze kunt bekijken en beluisteren via de andere berichten.

Maar niets gaat er boven fysiek muziek maken. Vanaf juni repeteren we in een plantenkas waar veel ventilatie is, en toch net niet helemaal buiten. De stap van planten naar vlinders is mooi. We kijken er erg naar uit om ook weer voor publiek te mogen optreden.

We geven 3 optredens van een half uur nl. om:
12.45 uur
14.15 uur
15.45 uur

We hopen u in grote getalen te mogen ontmoeten in de Vlinderhof,
Alendorperweg 44

Meer over het programma van Struinen in de Tuinen vind u hier

Struinen in de tuinen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *