Gluren bij de buren 2023

Zondag 2 juli 2023 stond er weer een leuk optreden gepland, het laatste optreden vóór de zomervakantie.
Het jaarlijkse ‘Gluren bij de buren’ is altijd weer een feestje. Ieder jaar kunnen we terecht op een andere, bijzondere locatie en hebben we 3 optredens van een half uur voor steeds wisselend publiek.
Dit jaar konden we terecht in de binnentuin van een woongroep in Vleuterweide. Het zonnetje scheen lekker, de temperatuur was prima en de mensen wisten ons te vinden.
Onder leiding van onze dirigente Floor Snijders hebben we heerlijk kunnen zingen. Er waren zelfs toeschouwers die de gehele tijd zijn gebleven en al onze optredens bijgewoond hebben. Hun verzoeknummer hebben wij dan ook tijdens de laatste sessie voor hem gezongen. We kunnen terugkijken op een geslaagde middag.

Compilatie van deze middag

Gluren bij de Buren 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *