Het was een bloedhete dag, afgelopen zondag 25 juni. Het zonnetje scheen heerlijk door de ramen van verpleeghuis Vijverhof in Harmelen. Binnen was het koel. De bewoners zaten al vroeg en vol verwachting klaar voor ons Koffieconcert.
Alle dames verzamelde zich ver voor die tijd om gezamenlijk in te zingen en koffie te drinken. Er was een mooie ruimte voor ons gereserveerd.
Het was wel spannend, onze dirigente Floor kon er niet bij zijn, dus stonden we er “alleen” voor. Uiteraard hebben we daar, de woensdagavond daarvoor flink op geoefend, toch blijft het moeilijk. Het is gelukt!
Om 10.30 uur stonden we, in fris gekleurde kleding, klaar voor deel 1 van ons concert. De zaal zat goed gevuld met bewoners, sommigen hadden een familielid/kennis of vriend uitgenodigd en zaten vol verwachting klaar. Er werd afgeteld en de keeltjes gingen open.
Vrolijke, maar ook emotionele nummers kwamen voorbij. Wanneer je tijdens een emotioneel nummer in de starende ogen van de bewoners kijkt, moet je wel eens slikken. Gelukkig zie je de ogen ook stralen! Af en toe kwam er vanuit het publiek een kreetje en klapte men gezellig mee.
Na de pauze hebben we nog eens 6 nummers gezongen en toen zat het erop. We sloten af met een verjaardag lied voor een oud koorlid dat in de zaal zat. Het was een mooie verrassing.
We kunnen trots terugkijken op een concert dat we gezongen hebben zonder dirigente. Best goed van ons! We hebben genoten en kijken uit naar het volgende concert!

Genieten van TimeLEZ onder het genot van een kopje koffie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *