Ladies Barbershop Chorus “The Rhine Singers” is nu Vocal Group “TimeLEZ”

36 jaar The Rhine Singers

Trots hebben we “The Rhine Singers” als ons handelsmerk gevoerd. Ontsprongen aan de Oude Rijn, 36(!) jaar geleden. In het Engels want… ook mensen in en uit al die buitenlanden moesten het uit kunnen spreken! In 36 jaar is veel gebeurd, hoogtepunten en flitsende tijden, maar ook wel eens perioden dat het moeilijker ging. Een rijke geschiedenis die de groep gevormd heeft en ons heeft doen beseffen dat we anno 2019 klaar zijn voor een nieuw tijdperk.

TimeLEZ, tijdloos Lekker Even Zingen.

Na ons theatraal concert “Tussentijd” in april 2019, waarin we met succes en groot genot een geheel nieuwe weg voor ons zijn ingeslagen, zijn we (nogmaals) voor de spiegel gaan staan. Wat willen we?

Het antwoord was eensluidend. Wij willen boeiend a capella, zeer gevarieerd (tijdloos) close harmony repertoire en een theatraal sausje.

Dat is leuk, maar de vraag blijft… Wat doen we ‘in de tussentijd’? ? Nou, lekker zingen, mooie muziek maken en even de tijd vergeten. TimeLEZ dus! De nieuwe naam is geboren.

Met de nieuw ingeslagen weg EN een nieuwe, frisse naam, gaan we enthousiast verder op ons pad!

Reprise “Tussentijd” in 2020

Ben je nieuwsgierig geworden na al dat nieuws? Omdat we er zo van genoten hebben en we het nóg meer van ons willen maken, plannen we een reprise van “Tussentijd” in 2020. Naast diverse andere optredens en activiteiten (zie agenda) is dit een ideale gelegenheid kennis te maken met “TimeLEZ”! Je bent bij deze in ieder geval alvast van harte uitgenodigd.

Volg één van de links voor meer info op de website!