Theatraal Concert ‘Tussentijd’ 7 april 2019

‘Tussentijd’ is ontstaan uit een avontuurlijke samenwerking tussen de dirigenten Floor Snijders, Thomas Keijner, theatermaker Marijn van den Bogaard en het koor ‘The Rhine Singers’, zoals we in 2019 nog heetten.

Via ‘Tussentijd’ naar ‘TimeLEZ’

Het concert was een experiment, een voorproefje en uittesten van een mogelijke nieuwe koers. De naam ‘Tussentijd’ komt daarmee in alle fronten tot haar recht. Na het zeer prettig verlopen experiment zijn we doorontwikkeld. De naam van het koor is, geheel in stijl van de ingezette veranderingen, veranderd naar ‘Vocal Group TimeLEZ’. De nieuwe mijlpalen zijn gezet.

Impressie concert 2019

Hieronder zie je een impressie van het concert in 2019 in de prachtige theaterzaal van Castellum Hoge Woerd.

Fotogalerij

..

Compilatie

Theatraal Concert ‘Tussentijd’ – 7 april 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *