We zijn weer uit de startblokken. Hoewel we continu, op karakter en op ‘Girlpower’, online of in de kas doorgegaan zijn, is live op ons eigen plekkie in De Weide Wereld natuurlijk de allerbeste manier.

We hebben reuze zin in allerlei optredens. En we hebben reuze zin om nieuwe enthousiaste leden erbij te krijgen.

Daarom organiseren we 3 introductie avonden! En wel op 29 september, 6 en 13 oktober.

We gaan werken aan een speciaal nummer. Een nummer, dat ook wij nog niet kennen. Zodoende kan je echt van eerste start af mee leren, oefenen en repeteren EN echt samen muziek maken. Het is vierstemmig, a capella, en van laag naar hoog hebben alle partijen gelijkwaardige tekst.

Na de pauze gaan we werken aan het repertoire waar we als TimeLEZ al mee bezig zijn. Het zoeken van de verfijning, proeven van de verschillende genres. Je kan dan lekker meezingen, of luisteren en kijken als je dat liever doet (voor een keertje).

Het mooiste is als je alle drie avonden erbij kunt zijn. Anders zoveel als je kunt. Heb je interesse, laat het ons dan weten. Je kunt mailen naar contact@timelez.nl t.a.v. Ther├Ęse.

Tot dan!

3 Introductie avonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *