Kerst- en Nieuwjaarwensen….

Als we iets hebben ervaren dit afgelopen jaar is dat er een behoorlijk verschil kan zitten tussen wensen en werkelijkheid.

Wat we ook weten nu, is dat sommige gewoonten en dingen – die de alledaagse, gewone dingen leken te zijn – eigenlijk de meest waardevolle blijken te zijn.

Nabijheid, samenzijn, aanraking, een knuffel, samen zingen, het plezier van muziek maken delen met anderen….

“Wat we bovenal geleerd hebben, is dat ondanks welke prut dan ook, er altijd iets moois is, wat een glimlach waard is.”

Een glimlach kan altijd. Een glimlach helpt relativeren voor jezelf en ondersteunt een ander in moeilijke tijden. Een glimlach is daarmee het makkelijkste en meest waardevolle cadeau dat je altijd door kunt geven en kost je helemaal niets!

Dat hebben we ook muzikaal gevonden in het nummer ‘Smile’. Het nummer is in de groep gebracht door één van onze leden als haar muzikale verhaal tijdens de eerste lockdown dit jaar. ‘Smile’ werd direct door iedereen omhelsd en ons nieuwe kerstproject 2020 was geboren. Een prachtige ‘umbrella song’, om je te helpen als je het even slecht hebt. Geluidsopnames zijn gemaakt, video opnames. Beiden met de onmisbare instructies van Floor resp. Marijn. En dit koppel heeft alles uiteindelijk samengevoegd tot een fraai geheel. En hieronder staat het resultaat. We zijn er trots op. Dit kleine cadeau willen we graag aan iedereen geven die een glimlach kan gebruiken, iedereen dus! Geniet ervan! En schroom niet een glimlach door te geven!

Smile: from us – for you!

Lieve groeten van ons!
Kerst- en Nieuwjaarwens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *