TimeLEZ gaat Struinen in de Tuinen in Utrecht

Struinen in de tuinen kent dit jaar een andere vorm. Helaas zijn er veel optredens komen te vervallen door de extra maatregel afgekondigd door de premier op 18 augustus j.l. waarbij een maximum is gesteld aan huis (tuin)bezoek op particulier terrein van zes personen.

Vocal Group TimeLEZ kan en gaat wel optreden op het niet-particulier terrein aan de Oude Liesbosweg 15, Utrecht. Kom en geniet. De organisatie heeft ontzettend veel werk verzet om het door te kunnen laten gaan. Je kunt reserveren vanaf dinsdag 1 september (volg de link https://struinenindetuinen.nl/utrecht/programma#1919 ). Kom samen met ons, ondanks de beperkende omstandigheden, maximaal genieten van muziek, het groen, het lekker buiten zijn.

Op de website van Struinen vind je het hele programma. Vooraf reserveren is verplicht, via de website van Struinen.

Wanneer? zondag 6 september

Drie optredens van 30 minuten (12:45 / 14:15 / 15:45 uur)

Onze optredens gaan door !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *