Met de start van de kaartverkoop voor onze voorstellingen van Tussentijd op resp. 15 mei en 4 juli, is ook de eerste Concert Nieuwsbrief verstuurd.

Wil jij als betrokken en nieuwsgierig lezer, deze ook ontvangen? Meld je dan aan. Dat kan eenvoudig direct hieronder of bij ons op de website. Het eerste exemplaar kan je bekijken door te klikken op “previous campaigns”.

Win een gratis toegangskaart!

EN.. ter gelegenheid van de introductie van de nieuwsbrief, winnen de 4e en de 15e nieuwe aanmelding een toegangskaart voor het theatraal concert Tussentijd, op een datum naar keuze (15 mei of 4 juli)!! Dus, grijp je kans!

Meld je aan voor onze Concert Nieuwsbrief

* indicates required

View previous campaigns.

Voor de allereerste keer de TimeLEZ Concert Nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *